Saturday, 12 January 2013

stay or move?

assalamualaikum

Hai,,i'm back to update my entry on my lovely blog..haha..cewahh,,speaking satt..erm,,kali neyhh nak update pasai apa pulak erk??haaaaa,,sebelum wan cerita apa yang wan nak cita untuk entry kali nieyh baik koerang tengok video neyh dulu.. ''KLIK SINI''..okeyh dhaa tengok?ourite...kalau nak tahu itu adalah antara video yang wan upload dekat youtube okeyh...wan nieyh bukan sahaja facebookers,,twitters,,bloggers,,tapi wan jugak youtubers..haaa?youtubers?adakah..haha..hentam sajalah...erm,,eyh,,koerang nak tahu,,harituh lepas amek result PMR wan,,wan try apply kolej vokasional butterworth dengan sekolah menengah teknik seberang perai...&baru-II neyh keputusan tawaran ke kolej vokasional & teknik dhaa keluar...wan pon try lah semak dekat web dia...tengok-II wan dapat ke kolej vokasional butterworth..haha,,xsangka..hah?xpercaya?erm,,korang neyhh memang kan,,,xpercaya kalau tengok neyhh..
klik untuk tumbesaran. 

hah,,amacam?dha tengok?skarang percaya tak?haha..okeyh..dah dapat tuh kira alhamdulillah laa kan...tapi masalhnyea sekarang neyhwan berbelah bahagi..&still 50/50...sebabnyea wan dapat kolej vokasional...kolej vokasional tak daa spm,,,ianyea terus diploma..4 tahun..kalau teknik ada spm,,2 tahun...&sementara neyh dekat sekolah wan,,wan dapat kelas sains..nak tinggalkan sekolah wan pon sayang..sebab banyak sangat kenangan yang tak dapat wan lupakan selama lebeyh kurang 3 tahun 16 hari di sekolah tuh...&kawan-II wan pon cakap jangan pindah laa macam-II....tpi ada jugak yang cakap...jangan ikut cakap orang..ini untuk masa depan wan...tapi setelah mendengar kata-II motivasi & kata-II semangat dari family,,kengkawan,,,cikgu-II,,semua orang,,akhirnyea wan dhaa buadd keputusan....&keputusannyea ialah wan menerima tawaran tersebut..walaupun berat hati untuk kata ya meninggakan sekolah wan yang banyak kenangan tuh...tapi wan bertekad untuk berhijrah ke sekolah baru...mencari sesuatu yang baru & pengalaman baru...hari pertama wan di sekolah wan ialah 4 januari 2010 &berakhir pada 17 januari 2013..dekat sekolah baru wan amek kos teknologi elektrik...huwm,,,sedeyh sangat-II...&rindu kengkawan wan..tapi wan janji wan takkan lupakan korang semua kawan-II wan..wan harap suatu hari nanti wan akan jumpa korang semua balik..&bukan wan sorang jhaa yang tinggalkan kengkawan wan,,ada jugak yang lain,,bberapa orang,,ada yang ke kelantan,taiping,&sekolah-II lain..erm,,okeyh laaaa,,,stakat nieyh dulu cerita wan,,,byep..thanxs sbb sudi baca story wan untuk kali neyhh..jangan lupa komen & tinggalkan link anda di link exchange di atas..&tinggalkan jejak di shout box...

2 comments:

  1. jangan putus semangat !! you can do it .... ^^ ..kalau boleh istikharah and very very gud luck

    ReplyDelete
  2. Ya bener harus semangat, perjuangan tanpa lelah untuk mendapatkan hasil yang lebih baik :)

    ReplyDelete